2018. jan 11.

Újabb fejlemény Kana ügyében!

írta: jrocker
Újabb fejlemény Kana ügyében!

kana-missing-750x400.jpg

Még január 6-án írtam arról, hogy a Codomo Dragon gitárosa, Kana eltűnt, s nem tudják vele felvenni a kapcsolatot.

A csapat azóta feltett pár begyezést twitterre, hogy Kana felvette velük a kapcsolatot. Személyesen nem találkoztak a gitárossal, hanem üzenetet kaptak tőle.

Ebben az üzenetben Kana bocsánatot kért tőlük, hogy így hirtelen otthagyta a csapatot; erre a csapat pedig bejelentette, hogy nem tesznek semmilyen lépéseket addig, míg személyesen meg nem beszéli a dolgokat.

Pár twitter bejegyzés:

"A Kanaval történt eset, minket is nagyon aggaszt, de már tudjuk, hogy biztonságban és tájékoztatni fogunk titeket a továbbiakról."

"A tegnapi nap kaptunk egy kézzel írott levelet Kanató, amiben arról írt, hogy jelenlegi állapotában nem érzi úgy, hogy folytatni tudja a zenélést.S azt kérte, had hagyhassa el a zenekart."

"A zenekar is és a kiadó is nagyon reménykedik benne, hogy találkozhatnak vele személyesen, s meg tudják majd beszélni, hogy döntsenek, mi történjen a jövőben."

"Történt, ami történt, várunk majd arra, hogy Kana állapota javuljon, addig nem fogunk semmilyen különleges intézkedést eszközölni, míg nem beszéltünk személyesen vele."

"A csapat menetrendje megvan, nem történik benne változás. Addig nem jelentünk be semmit, míg Kana-val magával nem tudunk beszélni,
Ebben az időben is folytatjuk, amit négyen elterveztünk."

"Nagyon sajnáljuk hogy, gondot, aggodalmat okoztunk. Kérünk titeket, hogy értsetek meg minket."

További infók a hivatalos weboldalon és twitteren.

Szólj hozzá

Codomo Dragon